Vilkår og levering

Vilkår

ETTER BESTILLING

Vi kontakter deg når du har bestilt en sykkel for å sette opp en time til bikefitting eller sjekke om du har valgt rette størrelsen og for å finne ut om det dykker opp noen andre spørsmål. Når alt er bekreftet blir rammen bestilt.  Leveringstid kan variere mellom 3 og 9 uker. Kommer an på lagerbeholding og sesong.

Skulle du etter leveranse ha en kortere eller lengre styrestem, ordner vi dette uten extra kostnader. Vi har tilgang til andre merker som Zipp, Pro, Easten osv. så vi finner en passende løsning.

BETALING AV ''KØSTØM'' PRODUKTER
Betaling av custom-made produkter skjer mot forskuddbetaling (25-50%) etter at avtalen er signert og sendes tilbake på e-post. Etter betalingsbekreftelsen setter vi i gang bestillingen. Ved levering av sykkelen skal restsummen betales ved henting eller vi sender fakturaen. Også lagervarene blir sendt etter innbetaling eller kan bli hentet på verkstedet i Slidre. 

ANGRERETT
Som kunde hos Skørn AS har du rett å angre ett kjøp innen 14 dager fra den dagen du mottok varene. Angreretten gjelder kun hvis varene er ubrukt og uskadd. Send oss en e-post i så fall du vil benytte angreretten. Ta alltid kontakt med oss i kundeservice før du returnerer varene. Varene skal forpakkes i sin originalforpakning, sammen med eventuelt tilbehør. 

FRAKTKOSTNADER
Kjøp over 30000 kr - Fraktfritt
Henting i butikken - Fraktfritt
Leveranse av en sykkel i SØR Norge (under 30000) fra 1200 kr (ta kontakt)
Leveranse av hjul - 300 kr
Leveranse av klær og tilbehør - 180 kr

ØVRIG
Syklene på bildene er ekstrautstyrt. Skørn AS reserverer seg for eventuelle skrivefeil.