ERFARING OG KOMPETANSE

Wubbo Boiten er utdannet allmenn mekaniker og har jobbet flere år som sveiser, bil- og traktormekaniker  i ulike stillinger. Siden 1995 har han jobbet som sykkelreperatør og selger i sykkelbransjen. Boiten ble "smittet" av sykkelviruset fra sin bror, som konkurrerte på høyt nivå i Nederland. Wubbo kjøpte sin første brukte landeveisykkel i 1993. Skrudde sykkelen fra hverandre, byttet samtlige deler og omlakkerte rammen. Familie og venner strømmet til for å få laget sine egne, unike sykler.

Wubbo NK Mountainbike

 

 

 

 

 

Boiten syklet aktivt maraton og på rundbane fra 1999 til 2006. I 1995 vokste ideen om å bygge opp sitt eget unike sykkelmerke. Dette var starten på Skørn suksessen.

I 2008 kjøpte familen Boiten, som opprinnelig kommer fra Nederland en gård med navnet Sørre Skøren i Vestre Slidre, Valdres. Derav ble navnet Skør'n brukt som merke og varenavn. Ordet Skør'n minner også om det Nederlandske ord 'scheuren' eller 'skøren' som betyr: å råkjøre. I 2010 ble bedriften Håndverkeri Skør'n stiftet og siden den gang er det produsert over 450 skreddersyde sykler på gården i Valdres.

Rutebeskrivelse til Gården

Fra både Oslo og Bergen følger du E16 til avkjøringen Slidre Sentrum. Følg veien oppover til du kommer inn i sentrum (samfunnshuset og Coop butikk).Kjør oppover mot Einangsteinen. Etter ca. 800 meter fra T-krysset følger du veien oppover til du kommer i en skarp sving mot høyre. I denne svingen kjører du til venstre. Gjennom en grind. Følg grusvegen oppover til andre grinda (100 meter) så følger du veien oppover til toppen så står du foran døren i Skøren.

Velkommen til en hyggelig prat på tunet!

Adressen til butikken på Fagernes er Valdresvegen 6, 2900, Fagernes

Parkering på nedsiden av butikken.

Butikk Fagernes